Utasbiztosítási kuponkedvezmény 2020 – Biztositas.hu kuponkód 2020

Utasbiztosítás kedvezménnyel

Biztositas.hu Utasbiztosítási Kuponkód 2020!

A biztositas.hu weboldalon, az egyik legnagyobb biztosítási alkuszoldalon 10% kedvezményre vagy jogosult, ha utasbiztosításod online kötöd kuponkódunk segítségével!

A legismertebb biztosítók több mint százféle utasbiztosítási terméke közül választhatsz, összevetheted ajánlataikat, kötheted meg biztosításod. Mi azzal segítünk, hogy oldalunk kuponkedvezményének igénybevételével Te ne csupán a számodra legjobbat választhasd ki, hanem mindezt ráadásul a legjobb áron tehesd meg.

A kedvezmény nem csupán Rád, de utastársaidra is vonatkozik, így többen is igénybe vehetitek.

Az alapfokú védelmet nyújtó utasbiztosításoktól kezdve lehetőséged van a minden extrával ellátott biztosítások, vagy a kiegészítő biztosítások igénybevételére is.

Utasbiztosítás kedvezménnyel

A kuponkedvezmény használata:

A 2020-as  biztositas.hu kuponkedvezményt az online módon, a biztositas.hu honlapon megkötött utasbiztosítások során tudod felhasználni. A rendszer a kedvezményes kuponkód beírásától kezdve már a kedvezménnyel számol, de a kedvezmény mértékét az ajánlatok betöltésekor is látni fogod.

A kupon segítségével a kedvezmény minden megkötött utasbiztosításra jár: ha például egyszerre ketten köttök online utasbiztosítást, és használjátok a kuponkódot, mindegyikőtök megkapja a kedvezményt, hiszen a rendszer már a teljes, két fős árból számolja az akciós árat.

A biztosítók ajánlatainak megjelenítésekor a biztositas.hu rendszere elsődlegesen a komplexebb, több szolgáltatást tartalmazó utasbiztosításokat helyezi előtérbe. Amennyiben esetleg nincs szükséged a nagyobb biztosítási csomagra, vagy kifejezetten a legkedvezőbb árú utasbiztosításokat keresed, kattints az ár szerinti rendezésre.

A biztosítók utasbiztosítási ajánlatainak megtekintéséhez, illetve oldalunk kedvezményre jogosító kuponkódjának használatához kattints az alábbi linkre, vagy magára a kuponra:

2020-as utasbiztosítási kedvezményre jogosító kupon

Amennyiben a linkre kattintva automatikusan nem jelenik meg a kuponkódunk az ajánlatok listázása előtt, a következő kódot írd majd be a kuponkód mezőbe, hogy a kedvezményed érvényesüljön:

CIPR-1234

A kuponkódot partnerünknél, a biztositas.hu-nál tetszőleges számban felhasználhatod utasbiztosítás kötésére, így ki tudod használni a kedvezményt akár több utazás vagy nyaralás alkalmával is, bármerre is mész! A kedvezmény nyújtó kód bármilyen utasbiztosítás online, biztositas.hu-n megkötésének alkalmával használható, 2020. december 31-ig.