Az ajánlott utasbiztosítások 2022-ben Ciprusra

Utasbiztosítások összehasonlítása és kedvezmény kalkulátor

Melyik a legjobb utasbiztosítás 2022-ben ciprusi nyaraláshoz?

Milyen utasbiztosítást érdemes választani a Ciprus szigetére utazóknak, mik a nyaralók véleményei és tapasztalatai, milyen biztosítást érdemes választani?

Rengeteg nyaraló visszajelzése és a véleménye alapján mi 2022-ben az EUB, azaz az Európai Utazási Biztosító Zrt. utasbiztosításait javasoljuk mind a néhány napos ciprusi városnézésekhez, mind hosszabb, egy-két hetes nyaralásokhoz egyaránt.

Hogy miért ajánljuk 2022-ben éppen az EUB utasbiztosításait Ciprus szigetére?

Mert biztosítási szolgáltatást számos biztosító ajánl, ám a hozzánk is beérkezett vélemények és tapasztalatok szerint az EUB a megbízhatóságával, a rugalmasságával, szolgáltatásaival és ügyfélszolgálatának minőségével kiemelkedően szolgálja ki a Ciprus szigetre utazókat, és ha baj van, számukra az ügyfél az első.

Sokak számára az is igazán fontos, hogy döntően az EUB utasbiztosítása esetében az esetleges külföldi orvosi ellátásokért sem kell a helyszínen fizetni!

Ezzel az EUB a ciprusi nyaralások utasbiztosítási specialistája, aki mindig ott van a nyaraló mögött a háttérben, és segít, ha baj van.

Az EUB-nál az alapfokú védelmet nyújtó utasbiztosításoktól kezdve lehetőséged van a minden extrával ellátott nyaralási biztosítások és kiegészítő biztosítások igénybevételére is.

Hasznos volt? Oszd meg másokkal is!

cipruson.hu

Scroll to Top