Ciprus autóbérlés

Ciprus autóbérlés, bérautó, car rent, rent a car Cyprus

Ciprus autóbérlés

(Cyprus car hire, RENT A CAR)

Bár a sziget közlekedése a bal oldali közlekedés miatt eltér a miénktől, Ciprus látnivalóinak, történelmi és természeti szépségeinek megismeréséhez elengedhetetlen egy autó.  A görög szigetvilággal ellentétben itt a motorok, robogók használata nem számít túl népszerű, így utóbbi közlekedési formát sokkal kevesebben veszik igénybe.

Gyorslink ciprusi autóbérléshez: kattintsunk ide a kölcsönzési ajánlatokért, díjakért, kalkulátorért! A kalkulátor új ablakban nyílik. Egyszerűen csak meg kell adnod, hol szeretnéd felvenni a járművet, pl: Larnaka repülőtér, majd a bérlés kívánt dátumát és hosszát. A magyar nyelvet és a pénznemet fent a kalkulátorban kiválaszthatod, ha esetleg nem lenne magyar a felület elsőre.

Mivel Ciprusra repülőjáratokkal érkezik legtöbb látogató, a sziget nemzetközi és helyi autókölcsönzők széles kínálatával várja a nyaralókat. A helyi autóközlekedésről itt olvashatsz bővebben, jelen oldalon pedig adunk néhány tippet és tanácsot, hogy autóbérlés terén is felkészülten érkezhess.

Ha autót szeretnél bérelni a szigeten, akkor az ismert nemzetközi márkáktól a helyi kölcsönzők ajánlatáig széles választási lehetőséged van. A legkisebb kategóriától a nagyobb járművekig bérautók bő választéka áll rendelkezésedre.

Választhatsz, hogy hol is szeretnéd átvenni a járművet: a nagyobb városok, tehát Larnaka, Ayia Napa, Protaras, Limassol, és Pafosz mellett akár több más településen is lehetőséged van rá.

Ciprus autóbérlés, bérautó, car rent, rent a car Cyprus

Tippek és tanácsok az autóbérléshez Cipruson 

1, A sofőr legyen legalább 25 éves. A legtöbb, Cipruson taláható autókölcsönző ezt az életkort szabja meg a vezető minimális életkorának.

2, Rendelkezz legalább 1 éves, érvényes jogosítvánnyal. Nemzetközi jogosítványra nem lesz szükséged, ám legalább egy évnek el kell telnie a jogosítvány megszerzésének dátumától, hogy odaadják az autót.

3, A sofőr rendelkezzen érvényes, nemzetközileg is elfogadott bankkártyával (VISA, Mastercard, stb) az esetleges zárolások miatt.

4, A legtöbb helyi kölcsönző teli tankkal adja az autót, és úgy is kéri visszavinni (ha külön nem jelzik valahol, érdemes rákérdezni átvételkor).

5, Ha teheted, az autót teljes biztosítással foglald.

6, A parkolás a belvárosokban a legtöbb helyen fizetős, aminek betartását parkolóőrők figyelik. A legfrekventáltabb helyek kivételével, a központon kívül azonban bőven találhatsz ingyenes megállási lehetőségeket is.

Ciprus autóbérlés

7, Több kölcsönző átnézi az autót átadáskor, és visszavitelkor egyaránt – érdemes Neked is átvételkor legalább egyszer körüljárni és megvizsgálni a járművet.

8, Mindig csatold be a biztonsági öved.

9, Ha autót bérelsz, használd is ki: menj el minél több helyre a szigeten, jelöld meg térképen, mit szeretnél megnézni. Ha viszel magaddal navigációs készüléket, jól jöhet, hogy oldalunkon a strandoknál és látnivalóknál GPS koordinátákat is találsz.

10, A bérautóknak piros rendszáma van, ami megkülönböztet Téged a helybéli, ciprusi vezetéshez már hozzászokott vezetőktől. Ennek segítségével a közlekedés többi résztvevője óvatosabb és türelmesebb lesz.

11, Használd az autópályákat: könnyen, gyorsan, biztonságosan elvisznek a célodhoz, és még fizetned sem kell értük!

Gyorslink ciprusi autóbérléshez: kattintsunk ide az ajánlatokért, díjakért, kalkulátorért! A kalkulátor új ablakban nyílik. Egyszerűen csak meg kell adjuk, hol szeretnénk felvenni a járművet, pl: Larnaka repülőtér, majd a bérlés kívánt dátumát és hosszát. A magyar nyelvet és a pénznemet fent a kalkulátorban kiválaszthatjuk, ha esetleg nem lenne magyar a felület elsőre.

Szép élményeket, balesetmentes vezetést kívánunk Cipruson!

Ciprus szállások vélemények

cipruson.hu

Scroll to Top