Ajánlott Ciprusi utasbiztosítás 2024

Utasbiztosítás Ciprus milyet érdemes kötni

A 2024-es ciprusi tengerparti nyaralásokhoz és városnézésekhez egyaránt érdemes utazás előtt utasbiztosítást kötni, függetlenül attól hogy Larnaka, Agia Napa vagy Páfoszt térségébe indulunk. Az utasbiztosítás Ciprusra azért szükséges, hogy egy nem várt baleset, egészségügyi probléma, betegség vagy káresemény miatt ne legyünk külföldön magunkra utalva, és ne kelljen az akár milliós költségeket saját magunknak kifizetni.

Az ajánlott utasbiztosítási kalkulátorhoz kattintsunk ide, ha 2024-ben Ciprusra utazunk!

A legtöbb utazó utasbiztosítás kötése nélkül nem indul el sehova, így Ciprus szigetére sem, hiszen ezzel bebiztosíthatja magát a váratlan események, hirtelen jött egészségügyi vészhelyzetek, és sok más előre nem várt dolog ellen.

A legjobb utasbiztosításoknak eleme a 0-24-es telefonos segélyszolgálat, hogy bármilyen vészhelyzetben bizalommal fordulhassunk hozzájuk, és ahol a munkatársak türelmesek, megértőek és valóban segítő szándékúak legyenek. Nagyon fontos az is, hogy a lehető legtöbb külföldi partnerrel álljon kapcsolatban a biztosító!

Az általunk és számos utazó véleménye alapján ajánlott utasbiztosítás 2024-ben Ciprusra utazóknak a sok utazó által jól ismert EUB, azaz Európai Utazási Biztosító Zrt. csomagjai, melyek közül a legtöbb utazó számára véleményünk szerint a ‘Városnézés’ és a ‘Tengerparti Üdülés’ lehet a megfelelő, attól függően, elsősorban milyen célból utazunk a szigetre.

A 2024-es kalkulátor ciprusi utasbiztosításhoz ide kattintva található, de az alábbi EUB logóra kattintva is a kalkulátorhoz jutunk, ahol kiszámolhatjuk az utasbiztosítást, és két perc alatt meg is tudjuk kötni online.

Többen kérdeztétek, hogy ciprusi utazáshoz miért épp ezt a biztosítót és az utasbiztosításait ajánljuk 2024-ben. A válasz egyszerű: többek között azért is ajánljuk az EUB-t, mert a hozzánk visszaérkező nyaralói vélemények, és a saját tapasztalataink alapján őket találjuk ár / értékben a leginkább ajánlhatónak ciprusi utazás esetében, ráadásul Magyarország egyetlen biztosítója, ami kifejezetten az utasbiztosításokra specializálódott.

Sokat számít, hogy segítőkész és felkészült ügyfélszolgálattal rendelkeznek, Cipruson széles a velük kapcsolatban álló egészségügyi szolgáltatók listája, a legtöbb esetben az ellátásért pedig nem kell a helyszínen fizessünk, az utasbiztosításaik pedig nagyon sok fontos dolgot tartalmaznak, amelyek elengedhetetlen egy városnézésnél vagy tengerparti nyaralás során.

Az EUB Utasbiztosítási Kalkulátorához kattintsunk ide, ha 2024-ben Ciprusra utazunk!

Csodálatos nyaralást kívánunk Ciprus szigetén!

cipruson.hu

Scroll to Top