Szállások Cipruson

Ciprus szállásfoglalás, szállodák, apartmanok. Ciprus utazás és nyaralás.

Ciprusi szállások: szállodák és apartmanok

(Ciprus szállásfoglalás, Ciprus booking)

Oldalunkon ciprusi szállások foglalásában is segítséget nyújtunk. A világ egyik legnagyobb szállásközvetítője, a booking.com segítségével összegyűjtöttük Neked a sziget városainak szállodáit és apartmanjait.

Válogass kedvedre az egyszerű, funkcionális apartmanoktól egészen a minden igényt kielégítő, ötcsillagos luxusszállodákig a kínálatból. 

A booking.com Ciprus nyugati szegletétől, Páfosztól egészen a keleti régióig, Larnakáig, Ayia Napáig és Protarasig kínál szállásokat. Leírásaink segítségével Te is eldöntheted, a sziget melyik települését részesíted előnyben – onnan pedig már tényleg csak néhány kattintásra vagy attól, hogy a helyszínen éld át Ciprus minden ízét és zamatát, tiszta vizű tengerpartjait, világszerte híres látnivalóit!

Ciprus szállásfoglalás, szállodák, apartmanok. Ciprus utazás és nyaralás.

Larnaka szállásfoglalás

Larnakában a tengerpart közelében fekvő szállásokat éppúgy megtalálod, mint a város központjában fekvőeket. A külvárosi részekből a belváros, ill. a part menti sétálóutca fekvéstől függően 10-20 perces sétával érhető el. Több mint 80 különféle szálláshely közül válogathatsz!

Larnaka szállások

Kattints ide az összes, foglalható larnakai szállodához és apartmanhoz…

Ayia Napa szállodák, apartmanok

Ayia Napa a tenger partján hosszan húzódó szállodasorairól, illetve meseszép tengerpartjairól híres – itt az ideje, hogy Te is felfedezd! A városban lévő szállodákat és apartmanokat nem csupán a tengerparton, de a víztől távolabb eső részeken is foglalhatsz. A több mint 140 szálláshely a bő választékot garantálja!

Ayia Nappa szállások

Kattints ide Ayia Napa szállásaiért…

Protaras szállások

Ki ne szeretne a híres Fügefa-öböl, vagy Protaras többi, trópusokat megidéző strandján megmártózni? Kezedbe adjuk a lehetőséget, hogy akár ide foglald ciprusi szállásod. Protaras régiójában, a város néhány km-es körzetében több mint 200 szálláshely vár.

Protaras szállások

Kattints Protaras szállodáiért és apartmanjaiért…

Limassol szállodák és apartmanok 

Limassol óvárosa, part menti felújított sétánya, a szigeten lévő központi elhelyezkedése miatt sokak számára jó választás lehet. Mivel a város Ciprus második legnagyobb városa, szállás a városban szinte minden utcában található. A kb. 150 szálloda és apartman széles választékot nyújt árban és minőségben egyaránt.

Limassol szállások

Limassoli szállásokért kattints ide…

Páfosz szállásfoglalás

A nyugati régió központja kedvelt úticél. A történelmi és természeti látnivalókból bőséggel ellátott régióban több nagyobb szállodacentrum is található. A régió 160 apartmanja és szállodája maximálisan felkészült a Cipruson nyaralók igényeinek kielégítésére.

Páfosz (Paphos) szállások

Kattints, ha kíváncsi vagy a Páfoszi szállodákra és apartmanokra…

Nicosia szállás

Bár a sziget kettéosztott fővárosa a Földközi-tengertől távol fekszik, mégis érdekes látnivalókkal szolgál – nem csodálkozunk ha valaki itt szeretne megszállni.

Nicosia szállodák és apartmanok

Mindent ciprusi szállást egyben szeretnél látni? Semmi akadálya! Elég ha idekattintasz és máris megtalálod a sziget összes apartmanját és szállodáját: Klikk!

Ciprus szállodák és apartmanok, szállásfoglalás

Kellemes böngészést, sikeres foglalást, élvezetes utat kívánunk!

A szállások közvetítője a booking. A cipruson.hu nem áll közvetlen kapcsolatban a szállásokkal.