Ciprus szállás 2022: utazók által ajánlott szállodák, apartmanok, studiók 2022-ben

Frissítve: 2022. január

(Ciprus szállásfoglalás, Ciprus booking)

Válogass kedvedre a legjobb ciprusi szállásokból 2022-ben, melyeket ciprusi nyaralók ajánlanak! Az egyszerű, funkcionális apartmanoktól egészen a minden igényt kielégítő, ötcsillagos luxusszállodákig több száz szállást teszteltek és kerültek ajánlásra.

Ciprus nyugati szegletétől, Páfosztól egészen a keleti régióig, Larnakáig, Ayia Napáig és Protarasig találsz különféle apartmanokat, studiókat és hoteleket. Weboldalunk informatív leírásai segítségével Te is eldöntheted, a sziget melyik települését részesíted előnyben – onnan pedig már tényleg csak néhány kattintásra vagy attól, hogy a helyszínen éld át Ciprus minden ízét és zamatát, tiszta vizű tengerpartjait, világszerte híres látnivalóit.

Ciprus szállásfoglalás, szállodák, apartmanok. Ciprus utazás és nyaralás.

Ha lefoglaltad a repülőjegyed, irány a szállásfoglalás, melyek közül érdemes előnyben részesíteni a nyaralók által már tesztelt és ajánlott szállásokat, melyeket oldalunkon össze is gyűjtöttünk.

Larnaka szállás 2022 – hotelek, apartmanok

Larnakában a tengerpart közelében fekvő szállásokat éppúgy megtalálod, mint a város központjában fekvőeket. A külvárosi részekből a belváros, ill. a part menti sétálóutca fekvéstől függően 10-20 perces sétával érhető el.

Larnaka utazók által ajánlott szállodáinak, apartmanjainak 2022-es listája…

Az összes 2022-ben foglalható larnakai szálloda és apartman…

Larnaka szállások

 

Ayia Napa szállodák, apartmanok 2022

Ayia Napa a tenger partján hosszan húzódó szállodasorairól, illetve meseszép tengerpartjairól híres – itt az ideje, hogy Te is felfedezd. A városban lévő szállodákat és apartmanokat nem csupán a tengerparton, de a víztől távolabb eső részeken is foglalhatsz.

Nyaralók által ajánlott szállodák és apartmanok 2022-es listája Agia Napában…

Az összes 2022-ben foglalható szállás Ayia Napában…

Ayia Nappa szállások

 

Páfosz szállásfoglalás 2022 – hotelek, apartmanok

A nyugati régió központja kedvelt úticél. A történelmi és természeti látnivalókból bőséggel ellátott régióban több nagyobb szállodacentrum is található. A régió számos apartmanja és szállodája maximálisan felkészült a Cipruson nyaralók igényeinek kielégítésére.

A ciprusi utazók és nyaralók által ajánlott szállások Páfoszban…

Kattints, ha kíváncsi vagy a Páfosz összes szállodájára és apartmanjaira…

Páfosz (Paphos) szállások

Protaras szállások 2022

Ki ne szeretne a híres Fügefa-öböl, vagy Protaras többi, trópusokat megidéző strandján megmártózni? Kezedbe adjuk a lehetőséget, hogy akár ide foglald ciprusi szállásod. Protaras régiójában, a város néhány kilométeres körzetében sok szálláshely vár.

Protaras szállások

Kattints Protaras szállodáiért és apartmanjaiért…

 

Limassol szállodák és apartmanok 2022

Limassol óvárosa, part menti felújított sétánya, a szigeten lévő központi elhelyezkedése miatt sokak számára jó választás lehet. Mivel a város Ciprus második legnagyobb városa, szállás a városban szinte minden utcában található. A kb. 150 szálloda és apartman széles választékot nyújt árban és minőségben egyaránt.

Limassol szállások

Limassoli szállásokért kattints ide…

 

Nicosia szállás 2022

Bár a sziget kettéosztott fővárosa a Földközi-tengertől távol fekszik, mégis érdekes látnivalókkal szolgál – nem csodálkozunk ha valaki itt szeretne megszállni.

Nicosia szállodák és apartmanok

 

A lehető legtöbb 2022-es ciprusi szállást egyben szeretnél látni? Semmi akadálya! Elég ha idekattintasz és máris megtalálod a sziget összes apartmanját és szállodáját: Klikk!

Ciprus szállodák és apartmanok, szállásfoglalás

Kellemes böngészést, sikeres foglalást, élvezetes utat kívánunk!

Hasznos volt? Oszd meg másokkal is!

cipruson.hu

Scroll to Top