Szállások Cipruson 2021

Ciprus legjobb szállásai

Ciprusi szállások: a legjobb szállodák és apartmanok 2021-ben

(Ciprus szállásfoglalás, Ciprus booking)

Válogass kedvedre a legjobb ciprusi szállásokból: az egyszerű, funkcionális apartmanoktól egészen a minden igényt kielégítő, ötcsillagos luxusszállodákig több száz szállás várja, hogy lefoglald. 

Ciprus nyugati szegletétől, Páfosztól egészen a keleti régióig, Larnakáig, Ayia Napáig és Protarasig találsz szállásokat. Leírásaink segítségével Te is eldöntheted, a sziget melyik települését részesíted előnyben – onnan pedig már tényleg csak néhány kattintásra vagy attól, hogy a helyszínen éld át Ciprus minden ízét és zamatát, tiszta vizű tengerpartjait, világszerte híres látnivalóit!

Ciprus szállásfoglalás, szállodák, apartmanok. Ciprus utazás és nyaralás.

Larnaka szállásfoglalás 2021

Larnakában a tengerpart közelében fekvő szállásokat éppúgy megtalálod, mint a város központjában fekvőeket. A külvárosi részekből a belváros, ill. a part menti sétálóutca fekvéstől függően 10-20 perces sétával érhető el.

Larnaka ajánlott szállásainak 2021-es listája…

Az összes 2021-ben foglalható larnakai szálloda és apartman…

Larnaka szállások

Ayia Napa szállodák, apartmanok 2021

Ayia Napa a tenger partján hosszan húzódó szállodasorairól, illetve meseszép tengerpartjairól híres – itt az ideje, hogy Te is felfedezd! A városban lévő szállodákat és apartmanokat nem csupán a tengerparton, de a víztől távolabb eső részeken is foglalhatsz. A több mint 140 szálláshely a bő választékot garantálja!

Ajánlott szállodák és apartmanok 2021-es listája Ayia Napában…

Az összes 2021-ben foglalható szállás Ayia Napában…

Ayia Nappa szállások

Protaras szállások 2021

Ki ne szeretne a híres Fügefa-öböl, vagy Protaras többi, trópusokat megidéző strandján megmártózni? Kezedbe adjuk a lehetőséget, hogy akár ide foglald ciprusi szállásod. Protaras régiójában, a város néhány km-es körzetében több mint 200 szálláshely vár.

Protaras szállások

Kattints Protaras szállodáiért és apartmanjaiért…

Limassol szállodák és apartmanok 2021

Limassol óvárosa, part menti felújított sétánya, a szigeten lévő központi elhelyezkedése miatt sokak számára jó választás lehet. Mivel a város Ciprus második legnagyobb városa, szállás a városban szinte minden utcában található. A kb. 150 szálloda és apartman széles választékot nyújt árban és minőségben egyaránt.

Limassol szállások

Limassoli szállásokért kattints ide…

Páfosz szállásfoglalás 2021

A nyugati régió központja kedvelt úticél. A történelmi és természeti látnivalókból bőséggel ellátott régióban több nagyobb szállodacentrum is található. A régió 160 apartmanja és szállodája maximálisan felkészült a Cipruson nyaralók igényeinek kielégítésére.

Páfosz (Paphos) szállások

Kattints, ha kíváncsi vagy a Páfoszi szállodákra és apartmanokra…

Nicosia szállás 2021

Bár a sziget kettéosztott fővárosa a Földközi-tengertől távol fekszik, mégis érdekes látnivalókkal szolgál – nem csodálkozunk ha valaki itt szeretne megszállni.

Nicosia szállodák és apartmanok

Mindent 2021-es ciprusi szállást egyben szeretnél látni? Semmi akadálya! Elég ha idekattintasz és máris megtalálod a sziget összes apartmanját és szállodáját: Klikk!

Ciprus szállodák és apartmanok, szállásfoglalás

Kellemes böngészést, sikeres foglalást, élvezetes utat kívánunk!

Hasznos volt? Oszd meg másokkal is!
cipruson.hu